Soons tandheelkundige zorg

Wijzigingen voor Menzis/Anderzorg verzekerden in 2018

In 2018 vervallen door verandering in de  voorwaarden van de aanvullende tandartsverzekeringen van  Menzis de voordelen van onze praktijk als gecontracteerde zorgverlener. Dit jaar had u bij deze meeste voorkomende behandeling geen eigen bijdrage en geen maximum in uw vergoeding!

In alle aanvullende Tandzorg verzekeringen krijgt u te maken met een verplichte eigen bijdrage en een maximum aan vergoeding per jaar per verzekerde. Kijk daarom goed naar welke verzekering bij uw past, zodat u niet voor onverwachte hoge eigen bijdragen  na uw tandartsbezoek komt te staan!

Mogelijk biedt een andere zorgverzekeraar een betere dekking voor uw aanvullende tandartsverzekering, die beter bij uw past!

Meerdere vergelijking sites kunnen U helpen bij het maken van uw juiste keuze! Hieronder staan enkele sites die U mogelijk kunnen helpen:

Mocht u er niet uit komen en U zou hulp bij het vinden van de juiste keuze willen hebben, dan kan u klikken op de button onder aan de site. Zij helpen U gratis bij het vinden van uw juiste keuze.

U kunt ze natuurlijk ook altijd vrijblijvend bellen:

Kesler Assurantiën

logo-kesler

Telefoonnummer: 074 291 7628